sâmbătă, 14 mai 2011

Lansare

Pregătesc o lansare de carte. Primul volum. 
Dar încă sunt indecis asupra titlului lucrării: "Cum să înţelegem femeile", "Promisiunile preşedintelui" sau "Gogoşi pentru campania electorală". Care ar fi mai potrivit?


6 comentarii:

  1. Cum sa intelegem femeile daca romanii nu au inteles , vazand clar imaginile , ca presedintele a lovit un copil ? Si ca a manarit juramantul ca sa nu minta ca n-a lovit ? Si multe altele.
    Titlu de carte : Am fost candva oameni . :)

    RăspundețiȘtergere
  2. @Invizibilul:
    "Am fost cândva oameni"?! Da, este un titlu frumos. Şi se potriveşte! Oamenii au făcut totul pe acest pământ. Iar din această perspectivă, primul volum pare chiar mic... Îţi mulţumesc pentru comentariu! Cât despre "mânăriile preşedintelui", nu ştiu ce să zic. A fost ales şi... reales!:)

    RăspundețiȘtergere
  3. Ifim,
    e cât o perlă de mică postarea asta şi tot ca ea, o bijuterie.
    De când te ştiu, mi-am schimbat, întru vecie, părerea că oamenii care au îmbrăţişat cariera armelor sunt previzibili, ca să mă exprim eufemistic.
    Sper să nu te superi, s-o iei ca pe o declaraţie de admiraţie şi afecţiune.

    RăspundețiȘtergere
  4. Când eram copil îmi plăceau la nebunie gogoșile făcute la chioșcul de lângă farmacie. Nu am mai mâncat de atuci așa gogoși bune.
    Îmi doresc o carte în care să fie rețeta pentru acele gogoși albe făcute în mână.

    RăspundețiȘtergere
  5. @Renata:
    "Like!", dacă-ţi răspund într-un limbaj folosit de fotografii amatori, în rândul cărora îndrăznesc să mă socot. Folosind un limbaj militar, aş spune că cele spuse de tine, mă onorează! Este chiar mai mult decât m-am aşteptat, sau am sperat. Fără nicio supărare, am luat-o aşa cum ai spus-o. Îţi mulţumesc! Vorba melodioasă a lui Aurelian Andreescu, "merit eu?"...

    RăspundețiȘtergere
  6. @Lorian:
    Şi eu mi-aduc aminte de gogoşile minunate mâncate la un chioşc de colţ de stradă. Din fericire, nu au dispărut, încă! Cineva care mi-e drag, ştie să le facă!:)

    RăspundețiȘtergere

Oricine poate comenta, dar să ţină cont de ceea ce a spus Socrate:
"Vorbeşte ca să te cunosc".