vineri, 22 iunie 2012

ONOARE ȘI PATRIE!


Ministrul Apărării Naționale, Corneliu Dobrițoiu,  a afirmat că avansările în armată se fac cu câte o treaptă, nu "ca Făt -Frumos, unii să crească într-o noapte cât alţii în zece".



„De regulă avansările cadrelor militare în rezervă se fac în urma unor activităţi de pregătire a rezervei, activităţi care se încheie cu nişte aprecieri de serviciu şi în baza aprecierilor de serviciu oamenii se avansează cu încă o treaptă, nu ca Făt-Frumos, fiul iepii, unii să crească într-o noapte cât alţii în zece ani. Are impactul lui emoţional şi valoarea lui simbolistică fiecare grad, ori în momentul în care cineva care nici nu a trecut prin Armată sau când a văzut armata vorbea «uite, mamă, trec soldaţii» să ajungă de la soldat sau de la absolvent, sau unul care nu a avut nimic în comun cu Armata, la un gard de colonel, e mult prea mult şi instituţia aceasta nu merită jignită în acest fel”, a afirmat Dobriţoiu.

Ministrul Corneliu Dobriţoiu a participat, joi, la Galaţi, la ceremonia militară prilejuită de repatrierea din teatrul de operaţii Afganistan a militarilor din compunerea Elementului de Comandă şi Control Zabul şi a Batalionului 1 Manevră. 


 Labor improbus omnia vincit!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Oricine poate comenta, dar să ţină cont de ceea ce a spus Socrate:
"Vorbeşte ca să te cunosc".